Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kinderliedjes - kinderen voor kinderen
Kvk
Home: kinderen voor kinderen. op de officiŽle kinderen voor kinderen-site vind je alle liedjes, videoclips, tv-uitzendingen en informatie over het koor, het songfestival en club kinderen voor kinderen.
http://kvk.vara.nl/
Songteksten
Songteksten: kinderen voor kinderen. op de officiŽle kinderen voor kinderen-site vind je alle liedjes, videoclips, tv-uitzendingen en informatie over het koor, het songfestival en club kinderen voor kinderen.
http://kvk.vara.nl/Songteksten.282.0.html
Gerelateerd
 • Theater in atelier van Gert Sennema in Grijpskerk
  GRIJPSKERK - Zaterdag 20 juni om 21.00 uur en zondag 21 juni om 15.30 uur stelt beeldend kunstenaar en muzikant Gert Sennema zijn atelier in de Oude
 • Frank Sanders' studenten in M-lab
  Theo Nijland presenteert i.s.m. theater M-Lab: EXIT, een reprise van de voorstelling door alumni van de Frank Sanders'Akademie.
 • Zomerconcert Koorschool Katalin Szabů
  Velp - ?Water? is het thema van het Zomerconcert dat Koorschool Katalin Szabů geeft op zaterdag 27 juni om 19.30 u.in het NPB gebouw, Dr. Fabiusstraat 12 te Velp.
 • Een kakelbont en verrassend diner
  TILLIGTE - Bij Kakelbont denken veel mensen al snel aan Pippi Langkous. En dat is logisch, want deze vrijgevochten Zweedse puber en tv-idool uit de jaren zestig was de inspiratiebron voor deze horecagelegenheid in Tilligte.
 • Viattence bezoekt De Gouden Eeuw in zand
 • Voorlezen aan baby's vergroot taalvaardigheid
  Voor de professionele kinderopvangbranche is het niet verrassend, maar voor sommige ouders misschien wel: voorlezen aan baby?s heeft zin. Dit ontdekten promovenda Heleen van den Berg en hoogleraar orthopedagogiek Adriana Bus van de Universiteit van Leiden. Zij ontdekten dat BoekStart een goed programma is om voorlezen van baby?s te stimuleren.
 • VOF de Kunst in Live uit Lloyd
  VOF de Kunst is opgericht in 1983. Kort daarna scoort de band uit Brabant een enorme hit met Suzanne. Het blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 en 1985 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van ...
 • Sprankelende uitvoering in Trouwkerkje
  ETTEN-LEUR ? Zaterdagavond 11 juli vond in het bomvolle Trouwkerkje in Leur voor de vijfde keer op rij de jaarlijkse einduitvoering plaats die gespeeld werd door gitaarleerlingen van gitaardocent Marie-Anne Gubbels. De gitaarleerlingen afkomstig uit Etten-Leur en wijde omgeving, trakteerden het enthousiaste en oplettende publiek op het brede spectrum aan stijlmogelijkheden die de akoestische gitaarLees Meer
 • Moeder start procedure om Zwarte Piet uit school te verban..
  Een moeder, die Zwarte Piet discriminerend vindt, is een procedure begonnen bij het College voor de Rechten van de mens. Ze eist dat een Utrechtse basisschool het hulpje van Sinterklaas uit het onderwijsaanbod schrapt.