Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kinderliedjes - kinderen voor kinderen
Kvk
Home: kinderen voor kinderen. op de officiŽle kinderen voor kinderen-site vind je alle liedjes, videoclips, tv-uitzendingen en informatie over het koor, het songfestival en club kinderen voor kinderen.
http://kvk.vara.nl/
Songteksten
Songteksten: kinderen voor kinderen. op de officiŽle kinderen voor kinderen-site vind je alle liedjes, videoclips, tv-uitzendingen en informatie over het koor, het songfestival en club kinderen voor kinderen.
http://kvk.vara.nl/Songteksten.282.0.html
Gerelateerd
 • BiebTjiepTour komt naar bieb met Pietjes Kinderliedjes
  Arnhem -
 • Sioen en Roland vanavond in Cafť Corsari met kinderliedjes
  De Piepkes, de plaat met kinderliedjes van Frederik Sioen, Roland Van Campenhout en Pieter-Jan De Smet, is maandagavond te gast in het vrt-programma Cafť C...
 • LEZERNIEUWS Door: Protestantse Gemeente Leusden
  Leusden Achterveld Stoutenburg Amersfoort Barneveld De Glind Hoevelaken Scherpenzeel Terschuur Vathorst Woudenberg
 • Rwanda: na de genocide, de comedy
  Het kostte de Comedy Knights drie jaar en een eindeloze stroom kostelijke grappen om comedy aanvaardbaar te maken in hun geboorteland Rwanda, waar spreken in het openbaar niet op prijs wordt gesteld en hardop lachen ?onbeschoft? is. Twintig jaar na de Rwandese genocide praten we met Hervť Kimenyi (30), Michael Sengazi (25) en Arthur Nkusi (24), oprichters van de Comedy Knights en ?s lands populairste artiesten, over de grenzen van humor in een getraumatiseerde samenleving. 21 en 22 januari staan ze met ?La Nouvelle Pensťe Noire? in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg in Brussel.
 • VOF de Kunst in Live uit Lloyd
  VOF de Kunst is opgericht in 1983. Kort daarna scoort de band uit Brabant een enorme hit met Suzanne. Het blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 en 1985 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van ...
 • 'Consumenten kunnen producten direct via Google gaan kopen'
  Google gaat 'nu kopen-knoppen' plaatsen bij zoekresultaten naar producten op mobiele apparaten.
 • Dirk Scheele presenteert cd met babyliedjes
  HILVERSUM - Acteur en zanger Dirk Scheele lanceert eind februari een cd met speciale babyliedjes. De presentatie van Huggyduggybuggy vormt de bekroning van de theatertournee die hij vorig jaar maakte ter gelegenheid van zijn 20-jarig jubileum als artiest. Dat heeft zijn woordvoerder bekendgemaakt.
 • Almeerse exposeert borduurwerk in stadhuis
  Astrid de Jong exposeert deze maand haar borduurwerken in de B-passage van het stadhuis.
 • TOK nr. 5 ? 2015 ? De prachtige Julia Tulkens
  TOK nr. 5 ? 2015 ? De prachtige Julia Tulkens